Project Groep

Douwe de Witt (DVTG)
Project Leider/Interaction Desginer
Ik ben afstuderend Design for Virtual Theater and Games (DVTG) student, net als het gros van de project groep. Ik ben veel bezig met Beeldende Kunst, Theater en Interactiviteit. Verder ben ik part-time mijn Video Jocky (VJ) carriere aan het opbouwen.  Als er vragen zijn of afspraken gemaakt worden moet je bij mij zijn. Verder ga ik mijn hoofd breken over de Gameplay en interactie van het Project Geofort

Vera Meeuwisse (THM)
Assistent-projectleider/budgethouder
Ik ben 2de jaars Theater Management (THM) student. Ik ben veel bezig met theater en muziekfestivals organiseren, maar ik wil graag mijn horizon verbreden. Dit doe ik door nu mee te lopen in het Project Geofort. Iets heel anders en niet in mijn richting, maar wel een grote uitdaging. Ik ben verantwoordelijk voor het budget en de structuur in de groep. Daarnaast help ik de projectleider met verschillende werkzaamheden.

Bart Metselaar (DVTG)
Art-Director
Evenals het grootste deel van de groep ben ik ook aangekomen in het laatste jaar van de opleiding Design for Virtual Theatre and Games. Mijn interesses liggen voornamelijk in het grafische, muzikale en animerende gebied. Dit alles probeer ik zoveel mogelijk met interactiviteit samen te krijgen. Verder houd ik me naast de opleiding in mijn eigen tijd bezig met basgitaar spelen.
In dit project zal ik ervoor zorgen dat dit project een eigen handtekening krijgt. Visueel en verhalend. Verder bewaak ik de inhoud van het project Geofort.

Ramir Pascal von Bannisseht (DVTG)
Schrijver/redacteur/Lid Art Department
Tekenaar/designer van hart, theatertechnicus wanneer de situatie daarom vraagt, uitvinder als een hobby en schrijver als passie. probeer zoveel mogelijk te doen om overal wat van af te weten en zo die ervaringen te combineren wanneer ik op iets specifieks word gezet. Ik zal het verhaal schrijven wat dit project zijn eigen gevoel mee moet geven en ik moet ervoor zorgen dat alle geschreven tekst inhoudelijk bijdraagd en correct is. Ook ben ik ondersteunende artist voor allerhande doeleinden.

Remko Haagsma (DVTG)
Techniek/Research
Tijdens dit project ben ik de man van de techniek. Ik zal mijzelf bezighouden met het onderzoeken en het uitproberen van nieuwe technieken en in dit geval specifiek Layar. Ook gaan we alles uit de kast halen om van dit project een technische hoogstandje te maken. Mijn intresses liggen in het ontwikkelen van games en het oplossen van problemen in o.a. de techniek. Hierbij is programmeren mijn ding.  Ook kijk ik uit naar het bedenken van een geniaal concept om dit project zo goed mogelijk te kunnen voltooien.

Rick van Ginkel (GDD)
Lead Game Design
Ik ben een laatstejaars Game Design & Development student overgekomen van de KMT faculteit in Hilversum. Tijdens dit project zal ik me focussen op het game design. Het bedenken, uitwerken en prototypen / testen van game mechanics en deze samen voegen om zo een solide gameplay te creëren. Verder werk ik graag thuis in mijn home studio (of beter gezegd; slaapkamer), waar ik allerlei soorten elektronische muziek produceer en zo af en toe ook de slaapkamer DJ uithang.

Berry IJmker (GDD)
Game Design
Ik kom van de KMT en ben dit project binnengehaald als Game designer. Ik zal mij voornamelijk gaan bezig houden met de gameplay zodat wat je op het fort doet ook leuk is om te doen. Ben inmiddels 4e jaar van de opleiding Game design and development. Na mijn studie wil ik waarschijnlijk voor mij zelf beginnen. Als het dit project nog nodig is zal ik ook gaan programmeren.

%d bloggers liken dit: