Dag 53

Vrijdag 12 November

we zijn vandaag los van elkaar aan het werk geweest. Remko Berry en Rick zijn op stap gegaan naar het geofort om de spellen een definitieve plek te geven op het fort en alvast de eerste testjes te draaien.

Douwe Ramir en Bart zijn in hilversum verder gegaan met het produceren van text en textures. het is een van de eerste dagen waar we weer met een strake dag schema aan het zijn werk gegaan. Douwe was de vorige week afgezakt in zijn “strake regime”  waar door de productie niet snel genoeg en niet duidelijk genoeg meer voort bewoog. het is weer goed gekomen, en iedereen gaat met vernieuwde energie de laatste weken van de productie fase in.

Dag 44

woensdag 3 november

vandaag afwezig: Rick ligt met griep in bed

Vandaag bereiden wij ons verder voor op de presentatie van morgen, als laatste moet ook de mockup nog gemaakt worden. Verder was alles al zo goed als af. Het concept is als nog verder bijgewerkt en is nu op 99%. De presentatie zit ook al in elkaar. En als microsoft een goede functie zou bouwen om flash in je powerpoint te stoppen zou dat heel fijn zijn 😉 al met al was het een goede dag en nu kunnen wij vol vertrouwen de presentatie houden bij Layar.

Dag 43

dinsdag 2 november

Dag 42

Maandag 1 november

Dag 41

Vrijdag 29 oktober

Dag 40

Donderdag 28 Oktober

Dag 39

Woensdag 27 Oktober

Dag 38

Dinsdag 26 Oktober

Dag 37

Maandag 25 Oktober

 

VAKANTIE

Van de 16e tot en met de 24e.